Ryhmamenut

Kastu on intohimoinen korttelibistro, jonka ruokafilosofia perustuu klassiseen ruoanlaittoon. Inspiroidumme herkuista maailmalta sekä lähialueen tuottajien mahtavista raaka-aineista, joista valmistamme käsityönä rehellistä, raikasta, yksinkertaista ja tietysti maukasta ruokaa. Keittiön sydän on ainutlaatuinen Josper hiiliuuni.

Menu tarjoillaan kokonaisuudessaan koko pöytäseurueelle ja hinnassa on huomioitu ryhmäalennus. Menun hinta määräytyy pääruokavalinnan mukaan.

Menun sisältöä ei voi vaihtaa.

ENNAKKOON ILMOITETUT ERIKOISRUOKAVALIOT HUOMIOIDAAN

Alkuun

  • KELTAJUURIKEITTO L,G,V*

    Kermainen keitto keltajuuresta, pikkelöityä keltajuurta, rakuuna-öljyä ja murennettua fetajuustoa

  • PÄÄRUOKIA (VALITSE)

  • KASTUN KURPITSA CURRY L,G,V*

    Lämmittävä curry Kastun tapaan myskikurpitsasta, kikherneistä ja kookoksesta. Tarjoillaan jasminriisin ja lehtikaali chipsien kanssa

    49
  • PÄIVÄN KALA L,GL*

    Saaristomeren herkullisinta kalaa ja kauden parhaimpia raaka-aineita

    56
  • ”NSF” L,G

    200g hiiligrillattua naudan sisäfileetä, juuripersiljapyreetä, rapeaa juuripersilja chipsiä ja punaviinikastiketta

    63
  • Tarjoilemme pääruoat ranskalaisten ja vihersalaatin kanssa

    JÄLKKÄREITÄ

  • LAKKA CREME BRULÉE L,G

    Lakalla maustettu creme brulee ja hillottua lakkaa ENNAKKOON ILMOITETUT ERIKOISRUOKAVALIOT HUOMIOIDAAN